Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (2.99 secunde)
Asirom a afisat o pierdere de 5,3 milioane de lei (1,57 milioane de euro) în primele noua luni din 2007, în special din cauza daunelor platite pentru doua accidente produse la Oltchim.Asirom a înregistrat în primele noua luni din 2006 un profit net de 988.492 de lei.„Rezultatul este afectat temporar de faptul ca au fost avizate la Asirom doua daune majore ale asiguratului nostru Oltchim, care însumeaza peste opt milioane de euro“, a declarat directorul general al companiei, Boris Schneider, citat de NewsIn.El a adaugat ca aceste daune nu vor afecta foarte mult rezultatul financiar al companiei la finalul anului, deoarece o mare parte din suma urmeaza sa fie suportata de reasiguratorii Asirom.
Potrivit statisticilor INS, productia ramurii agricole a inregistrat in 2007 o valoare de 47.699.916 mii lei preturi curente, cu 17,7% mai putin ca in 2006 cand s-a inregistrat 50.649.602 mii lei preturi curente, datele fiind calculate in preturi comparabile.
De aceea, Voiculescu a adresat o scrisoare CSAT si presedintelui Traian Basescu, prin care solicita verificarea existentei si, daca este necesar, desecretizarea din arhiva SIE a oricaror documente care-l privesc direct.
- Johannis a vizitat arhiva CNAS de la Popesti-Leordeni si a reinnoit ideea necesitatii unui Muzeu al Comunismului. Poate mai degraba un memorial.
“Stanciu si complicii sai au refuzat in mod sistematic sa predea arhiva PRM Iasi, stampilele vechi, baza de date, actele contabile si intreg inventarul mobil, in ciuda apelurilor noastre repetate, care au fost mediatizate, in ultimele zile, de toata presa locala.
In categoria cheltuielilor suplimentare intra taxa de inregistrare la arhiva electronica, de 65 de lei, si alti 20 de euro trebuie sa ii platesti pentru analiza dosarului.
Ofiterii SRI nu au distrus, sub nici o forma, documente din arhiva serviciului, asa cum a afirmat presedintele CNSAS, Gheorghe Onisoru, in urma cu mai bine de o saptamana.
Directorul SRI, Radu Timofte, si presedintele Colegiului CNSAS, Gheorghe Onisoru, au avut ieri o intalnire in cadrul careia au discutat despre accelerarea predarii arhivei fostei Securitati, precum si despre transferarea la Consiliu a evidentei informatizate a dosarelor.
Din cele sase imobile perchezitionate, anchetatorii au ridicat o adevarata arhiva de documente false, dar si aparatura de supraveghere si interceptare a convorbirilor, arme de foc, documente si facturi contrafacute, printre care si documente cu stampile ale PSD.
El s-a referit la faptul ca mai multe publicatii au prezentat afirmatia istoricului Marius Oprea facuta in cadrul unei dezbateri gazduite de Fundatia a€žKonrad Adenauera€œ, conform careia Nicolae Ceausescu poseda o arhiva proprie ce continea Â'documente uniceÂ', scrise de mana, prin care fostul dictator ii ridica in grad pe ofiterii care, sub o identitate secreta, slujeau regimul, dar ca autoritatile romane si Serviciile secrete refuza sa recunoasca acest lucru.
CNSAS semnaleaza, atat in raportul de activitate pe 2003, cat si in cel pe 2004, ca nu a preluat intreaga arhiva a fostei Securitati, ceea ce a creat nemultumirea unor persoane care s-au adresat consiliului si nu au primit raspunsuri adecvate.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra SRI, Radu Stroe, a declarat ieri ca pachetul de legi primite de la Consiliul Suprem de Aparare al ¥arii referitoare la securitatea nationala au fost arhivate.
In cazul in care presedintele nu-si va explica declaratiile, ar lasa sa planeze suspiciuni ca i s-au servit selectiv anumite dosare din arhiva SRI", se arata in comunicat.
Conform lui Ciuvica, in act se specifica faptul ca trebuie identificate in arhiva MApN documentele privitoare la colaborarea lui Basescu cu fosta Securitate.
El a explicat ca Arhiva Directiei a IV-a include dosare de urmarire informativa, dosare de retea, dosare de informator si dosare de cadre intocmite de ofiterii de Securitate.
Cu aceasta ocazie, Viggiani a facut publice mai multe documente secrete din arhiva NORAD prin care a adus inca o dovada ca rapoartele privind fenomenele aeriene neidentificate au fost discutate, analizate, evaluate si secretizate la cele mai inalte niveluri civile si militare.
Data fiind implicarea unor unitati militare, Ion Hobana a solicitat Ministerului Apararii Nationale documente de arhiva privind aceste evenimente. I s-au pus la dispozitie noua rapoarte trimise de Inspectorul General al Jandarmeriei Rurale catre generalul Alexandru Averescu, seful Marelui Stat Major General.
Incepand din anii 1960, profesorul de biologie Alexandru Sift studiase aici fenomene luminoase, magnetice si radiologice greu de explicat, adunand despre ele o arhiva de fotografii bogata, care au disparut, din pacate, la cateva zile dupa decesul sau, in 1993, se pare furate de necunoscuti si duse la maculatura.
Straniu este ca un fragment asemanator se gaseste si in arhiva Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate. Acesta a fost descoperit de un localnic in albia unui parau din Muntii Buzaului prin anii '70.
In Arhiva exista si fisiere ale politiei. - Acestea - speculeaza Dean - s-ar putea referi la acele misterioase bile de spatiu metalice, recuperate de agricultorii din apropierea orasului Ashburton, pe coasta de est a insulei de sud a Noii Zeelande, la inceputul anului 1972.
google-analytics.com